Škole fudbala, badmintona, košarke, tenisa i stonog tenisa, kao i časovi džudoa, karatea, korektivne i sportske gimnastike, brojni poligoni za demonstriranje brzine i spretnosti, puzijada... samo su deo programa "Dečije sportske nedelje" koju organizuju Tržni centar "Delta City" i Sportska akademija "Senjak".


Za vreme trajanja sportske nedelje, od 20. do 24. januara, deca iz brojnih vrtića i osnovnih škola pohađaće besplatne

Sportom protiv dijabetesaZavršni događaj manifestacije biće u petak, 24. novembra, u 20 časova, kada će KK Partizan, u saradnji sa Udruženjem "Plavi krug", predstaviti projekat "One team", u okviru koga se organizuju radionice i treninzi za decu sa dijabetesom. Učesnici projekta ovom prilikom predstaviće šta su naučili u proteklom periodu, a radionici i treningu "One team-a" moći će da se priključe i zainteresovana deca u Delta City-ju.

. edukativne škole i sportske radionice, ali će se upoznati i sa vežbama kojima mogu da utiču na pravilan razvoj svoga tela i spreče neke od najčešćih oboljenja - ravna stopala i deformitet kičme. Takođe, najmlađi posetioci imaće priliku i da se oprobaju u različitim poligonima brzine i spretnosti, gde će najbolje doći do izražaja njihova fizička spremnost, kao i motoričke sposobnosti.



U sredu, 22. januara, u 17:30 će se održati takmičenje za mališane koji još nisu prohodali - puzijada, nakon koga će biti proglašena najbrža beba.

Posebna zanimljivost za posetioce i učesnike "Dečije sportske nedelje" biće i druženja sa poznatim sportistima. Tako će u četvrtak, 23. novembra, mladi stonoteniseri će imati priliku da se druže sa Aleksandrom Karakaševićem, državnim prvakom i reprezentativcem, dok će ljubitelji belog sporta moći da vežbaju sa selektorima Dejanom Vranešom i Bogdanom Obradovićem.