Američki glumac Metju Mekonahi ima sve više razloga za radovanje, kako na poslovnom, tako i na porodičnom planu. Ove godine je jedna od njegovih najboljih uloga (u filmu "Dalas Bajers klab") nominovana za prestižnu nagradu "Oskar", a privatno uživa u svojoj sreći sa suprugom, brazilskom manekenkom Kamilom Alveš, i njihovim mališanima – sinovima Levijem (6) i Livingstonom (2) i ćerkicom Vidom (4).

U iščekivanju dodele nagrada, on se odmara od napornih snimanja. A postoji li lepši način da se provede dug i opušten odmor nego s porodicom?

Srećna porodica Mekonahi-Alveš je za ovaj odmor odabrala jednu od najlepših i najposećivanijih lokacija na svetu – večni grad.

Italijanski paparaci spazili su glumca sa suprugom i Levijem i Vidom u poseti Koloseumu. Metju je, vodeći svog sina za ruku, razgledao, šetao i uživao u čarima Rima, a kada je zahladnelo – kao svaki pravi tata, Metju je zakopčao Levijevu jaknicu.

Popularni glumac otišao je na zaslužen odmor, a on i njegova brojna i vesela porodica odlučili su se za italijansku prestonicu kao idealno mesto za opuštanje.