Rut Iorio je nedavno postala majka po prvi put. Ova mama je prirodnim putem i u svom domu donela na svet dečaka po imenu Nije. Iako ovo zvuči kao uobičajena priča o porođaju, ona to nije...

Rut je odlučila da ovo jedinstveno iskustvo podeli s čitavim svetom, zbog čega je, od trenutka kada je osetila prve kontrakcije, pisala svoje misli i osećanja i postavljala necenzurisane fotografije na društvene mreže. Ona je istakla da želi da bude iskrena u vezi s rađanjem svog deteta, bilo to atraktivno ili ne.

“Kontrakcije su počele oko 20.15. Duge su 30 sekundi i osećam ih na svaka dva i po minuta. Očistila sam kuću i sada ću se okupati. Tvitovaću o svemu @fowlerruth i pokušaću da stavim link na Tviter i Fejsbuk”, napisala je Rut.

Ona je podelila sa svima koji su ovim putem pratili njen porođaj koliko je sposobna babica koja joj je pomagala, a uz to je opisala i bol i uzbuđenje.

Nakon dvanaest sati, na svet je konačno došao Rutin dečačić, a mama je potom prebezena u bolnicu jer se posteljica nije adekvatno odvojila. Rut je zbrinuta, a danas ponovo uživa u toplini svog doma i zagrljaju svog dupruga Džereda, držeći u naručju najvažnije biće u svom svetu – svog sina.

“Ovo je bilo ludo iskustvo”, završila je Rut svoju priču o porođaju.

Jedna Amerikanka odlučila je da, putem društvenih mreža, podeli iskustvo prvog porođaja s celim svetom, zbog čega je iskreno pisala o svojim osećanjima, bolovima i strahovima i objavila necenzurisane fotografije ovog predivnog čina...