Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd: Akcija “Za dečji osmeh” obradovaće 600 mališana

Dobrotvornom akcijom koju je pokrenula opština Rakovica prikupljeno je dvostruko više paketića za dečake i devojčice iz ovog beogradskog naselja nego što je bio slučaj prošle godine.

  Izvor: Foto: Beoinfo

Kako najavljuje gradska opština, u Centru za kulturu i obrazovanje „Rakovica” 9. januara će biti podeljeno čak šest stotina novogodišnjih paketića koji su obezbeđeni akcijom “Za dečji osmeh”.

Akciju „Za dečiji osmeh“ je, sredinom decembra 2013. godine, pokrenula opština Rakovica, a svaki zaposleni u opštini napravio je najmanje jedan paketić za mališane iz socijalno ugroženih porodica i porodica sa više dece. Akciju su pomogli i Crveni krst Rakovice, Udruženje privrednika Rakovice i nekoliko privatnih firmi.

U okviru ove akcije paketiće su već dobili mališani koji sa majkama žive u Sigurnoj kući u Rakovici. Takođe, slatkiše su dobili i mališani iz Centra za smeštaj i dnevni boravak dece ometene u razvoju u Rakovici.

Ova akcija uzima sve više maha i čini da se osmeh vrati na lica sve više mališana. U prilog tome govori činjenica da je prošle godine u akciji „Za dečji osmeh“ sakupljeno oko 300 paketića, a ove godine dvostruko više.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica