Na humanitarnom koncertu koji će se održati na sceni "Stamenković" u Ustanovi kulture "Palilula" učestvovaće mnoge poznate ličnosti među kojima će biti i popularni glumci Milorad Mandić Manda, Mićko Ljubičić, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Andrija Milošević, Milan Kalinić i Sergej Trifunović.

Koncert organizuje "Modern music instructors" rok akademija, a prihod od prodatih ulaznica namenjen je kupovini muzičke opreme kako bi mališani nastavili sa organizovanjem priredbi za svoje vršnjake.

Voditelji koncerta biće Ivan Zarić, glumac, i Iva, članica dramske sekcije škole "Dr Dragan Hercog". Priredbi će prisustvovati i popularne voditeljke Nataša Ristić, Ivana Zarić, Marija Kilibarda, Maja Volk, Irina Radović, i voditelj Voja Nedeljković.

Karte mogu da kupe od 13. do 15. decembra u "Ušće Šoping Centru".

Pored toga, vikend u "Ušću" proći će u znaku najmlađih, pa će tako i svi mališani koji posete ovaj šoping centar u nedelju, 15. decembra u 18 časova, uživati u novogodišnjoj pozorišnoj predstavi "Deda Mraz u Zemlji čuda" u kojoj glavnu junakinju igra Alisa Dinjaški, učenica šestog razreda osnovne škole. Predstava će biti odigrana još jednom i 5. januara 2014. godine.

U okviru Čarobnog grada, najmlađi posetioci "Ušća" sve do polovine januara mogu da učestvuju u magičnim edukativnim turama, vide kako se Nova godina slavi u severnim i tropskim gradovima, šetaju kroz igloe, i posete "Štark Grad slatkiša", a u nedelju, 22. decembra, počinje i tradicionalno svakodnevno slikanje sa Deda Mrazom.