Suprug Keri i ćerkica Vilou u stopu prate slavnu Pink, čak i kada je ova popularna pevačica na poslovnim putovanjima. Prošle nedelje srećna trojka je viđena u Torontu u obilasku Loves Christmas marketa, dok su novinari ovih dana zabeležili i njihovu šetnju ulicama Njujorka.


U hladno nedeljno jutro pevačica Pink (34) viđena je sa dvogodišnjom Vilou u naručju, dok su izlazili iz svog hotela. Njen muž Keri Hart (38) je takođe imao pune ruke, noseći  šolje kafe i ogromnu torbu preko ramena.


Porodica je u Njujorku zbog turneje The Truth About Love,  gde će Pink imati dva nastupa u Barclays centru. 


Koliko srećna trojka uživa na ovom putovanju pokazuju I fotografije koju ponosni roditelji postavljaju na društvene mreže.


"Božićna čarolija", napisala je Pink na svom Instagram profilu postavivši sliku male Vilou koja zamišljeno gleda u novogodišnju jelku, dok je Keri sličnu fotografiju potpisao rečima:

"Vilou sa oduševljenjem posmatra našu božićnu jelku za vreme doručka."


Takođe, Keri je iskoristio priliku i da napiše nekoliko reči povodom nagrade za ženu godine 2013 magazina Bilbord, koju će Pink primiti za nekoliko dana:


"Tako sam ponosan na svoju ženu. Ne samo da je razbila ove godine, već se i ubila od posla više od bilo koga togom ovih 14 godina. Tako sam ponosan jer je dobila nagradu koju zaslužuje. Zaslužuješ to i ne mogu biti ponosniji. Uživaj u tome."

Iako je usred svoje severnoameričke muzičke turneje, pevačica Pink uspeva da "ukrade" malo vremena i obezbedi lepe trenutke sa porodicom.