Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đački ekološki projekat "Reci NE plastičnoj kesi"

Kako bi skrenuli pažnju na značaj reciklaže, učenici Osnovne škole “Stevan Dukić” na Karaburmi okitiće u četvrtak svoje dvorište pahuljama napravljenim od plastičnih kesa.

  Izvor: Foto: Promo


U holu beogradske škole "Stevan Dukić", 12. decembra sa početkom u 12 časova, učenici ove škole će održati performans pod nazivom "Reci NE plastičnoj kesi".


Đaci će timski okititi svoje dvorište pahuljama koje će napraviti od plastičnih kesa  i na taj način realizovati projekat prirpemljen u saradnji sa Udruženjem kreativnog razvoja "Life Redesign" (LRD) .

Profesor likovne kulture  Ivana Ćirić i gostujući profesor primenjenih umetnosti mr Neda Pitulić iz LRD udruženja radiće obuku o važnosti recikliranja.


Osnovni cilj projekta "Reci NE plastičnoj kesi" je obuka, praktična primena i edukacija dece i omladine o važnosti i značaju recikliranja u cilju unapređenja kvaliteta života, što podrazumeva očuvanje i zaštitu okoline, menjanje starih i formiranje novih navika, odnosno stvaranje uslova za razvijenje ekološke svesti kod mladih.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica