Fantastičnu novu predstavu "Princeza na zrnu graška" najmlađi će imati priliku da pogledaju u subotu u 17 časova, i nedelju, 8. decembra u 12 časova u Malom pozorištu Duško Radović.

Iako je mamin princ, Miloš je ipak jedan običan dečak, pomalo razmažen i mnogo zaljubljen u jednu Katarinu. Njegovi ukućani misle da Miloš pati zbog svoje usamljenosti. Odlučuju da organizuju Audiciju za pravu princezu ne bi li ga malo razveselili. Ali, ona u koju je Miloš zaljubljen se ne prijavljuje na tu audiciju. Ipak, prava princeza će biti pronađena do kraja ove  smehotresne i romantične bajke iz komšiluka koja namerava da deci objasni neke važne stvari o pravim prinčevima i pravim princezama, o pravoj zaljubljenosti , o pravom drugarstvu i o potrazi za onim što je zaista „cool“ i što te čini pravom „facom“ u društvu.

Kako da osvojiti karte?

Malo pozorište će nagraditi šest čitateljki sa po dve karte za predstavu (tri čitateljke za subotnju i tri za nedeljnu izvedbu). Potrebno je odgovorite na pitanje - Koja predstava će se ovog vikenda odigrati u Malom pozorištu Duško Radović? Pošaljite odgovor i vaše podatke (ime i prezime, telefon i kontakt adresu) na mejl redakcija@yumama.com.