Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koncert za decu sa hematoonkološkog odeljenja

Orkestar "Muzika Anđela" je u "Narodnom pozorištu" 11. decembra održao humanitarni koncert za decu na hematoonkološkom odeljenju beogradskog Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić".

  Izvor: Foto: Promo

Na humanitarno koncertu orkestra "Muzika Anđela" svirala su deca, mladi muzički talenti, iz nižih i srednjih muzičkih škola Srbije. Koncert je počeo himnom "Bože pravde“, a otvorio ga je dečiji hor "Amadeus" iz Kragujevca.

Koncert koji je organizovala agencija "Zvezdane staze" se sastojao iz dva dela i izvodila se klasična muzika, a svirala su se dela Betovena, Baha, Mocarta, Griga...

U prvom delu svirali su mladi talenti i deca od 6 do 14 godina, dok je drugi deo bio posvećen deci, mladim muzičkim talentima, koji su sa "Muzikom Anđela" bili od njenog prvog dana. Ovaj deo otvorio je jedan od najboljih mladih pijanista u našoj zemlji - Nikola Vučičević - koji je odsvirao Betovenovu "Mesečevu sonatu".

Koncertu orkestra "Muzika Anđela" pridružila se i škola mladih slikarskih talenata "Artino", koja je imala prodajnu ižložbu svojih slika i umetničkih radova. Sav prihod od prodatih ulaznica za koncert i od izložbe donacija je za decu na hematoonkološkom odeljenju Instituta za majku i dete "Dr Vukan Čupić" za kupovinu aparata "pacijent monitor".

"Muzika Anđela" je svojim koncertom obezbedila 54.000 dinara, a škola slikanja "Artino" 15.500 dinara. Aparat "pacijent monitor" košta 247.000 dinara.

Svi ljudi dobre volje su pozvani da pokažu humanost i svojom donacijom pomognu kupovinu aparat koji je ovoj deci preko potreban.

Donacije se mogu uplatiti na račun br: 355-0003200075252-75, svrha uplate: donacija za aparat "pacijent monitor", primalac: Agencija "Zvezdane staze", Beograd.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica