UNICEF-ov katalog je ispunjen čestitkama i proizvodima za decu i odrasle vrhunskog kvaliteta i dizajna, i sadrži dečje kreacije, savremene ilustracije, fotografske pejzaže, motive za posebne prilike. Takođe sadrži dosta korisnih i ženstvenih stvari, poput marama, rančeva ili obeleživača za knjigu, pa čak oslikane šolje za kafu.

Deo prihoda od kupovine ovih čestitki i poklona direktno odlazi u fondove u Srbiji iz kojih se finansiraju programi za decu. Novac zarađen u našoj zemlji koristi se isključivo za programe u Srbiji iz oblasti obrazovanja, zdravstvene i socijalne zaštite.

Tako je Selo Veliki Izvor prvi put dobilo vrtić, pa je deci omogućeno da se druže sa svojim vršnjacima, da kroz igru uče, istražuju svet oko sebe, i razvijaju svoje sposobnosti i talente. U odmaralištima nazvanim "Predah", deca sa smetnjama u razvoju iz Knjaževca i okoline su sigurna i zbrinuta kada je porodici potrebno vreme da obave svoje poslove ili da se odmore. Program "Škola bez nasilja" premrežava Srbiju vraćajući u škole bezbednost, drugarstvo, toleranciju.

Novodišnji praznici su vreme darovanja, ljubavi i dobrote u kome mislimo na sve koji su nam dragi. Izaberite proizvod ili čestitku kojom ćete obradovati svoje prijatelje, porodicu, poslovne partnere i istovremeno pomoći UNICEF-u da pomogne deci u Srbiji. Ove jedinstvene čestitke i poklone možete kupiti u knjižarama Vulkan, Delfi, Službeni glasnik, Nolit, Evrogiunti, kao i u poštama širom Srbije, ali i poručiti na sajtu www.unicef.rs.