Novogodišnji praznici vreme su darivanja i radosti, i odličan su povod za druženje. U duhu ove tradicije, društvena mreža za ljubimce Petface.net treći put za redom organizuje dodelu novogodišnjih paketića za one koji ih zaslužuju isto koliko i mi – naše kućne ljubimce!

Deda Mraz sa poklonima i prazničnim raspoloženjem dolazi 30. novembra u 15 časova u TC "Delta siti" u Beogradu. Posetioce ovog neobičnog događaja očekuje mnogo smeha, druženja, zabave, vesele atmosfere i pozitivne energije!


Ljubimce očekuju pokloni, ali i fotografisanje sa Deda Mrazom, skiciranje nezaboravnih portreta, kao i takmičenje u brzom jedenju hrane.

I ove godine, Petface je mislio i na one četvoronožne drugare koji nemaju vlasnike. Volonteri "Udruženja Beta" dovešće pse koji čvrsto veruju da će im Deda Mraz doneti topao dom.


Svi ljubitelji životinja, vlasnici ljubimaca i obožavaoci novogodišnjih praznika su pozvani da budu deo novogodišnjeg programa za kućne ljubimce. Prijave za dolazak otvorene su do petka u 20 časova na sajtu petface.net.