Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trećaci u ulozi kuvara

Učenici beogradske Osnovne škole "Jovan Miodragović", danas su imali priliku da se zabave, ali i edukuju o zdravoj ishrani, na jednom sasvim neobičnom času…

 Izvor: Foto: Promo


Pod nazivom "Mali veliki kuvari", u vračarskoj školi "Jovan Miodragović" održano je zabavno-edukativno druženje u kome su učenici trećeg razreda, zajedno sa novinarima i animatorom Bojanom Lojkovićem, spremali ukusne obroke. Pored učestvovanja u pripremanju hrane, deca su mala priliku i da saznaju sve  o  povrću i začinima i nauče njihovu nutritivnu vrednost i važnost u svakodnevnoj ishrani.


Zahvaljujući kompaniji Aleva, koja je bila organizator ovog događaja, deca su dobila keceljice, kao i mini pribor za rad.


"Akcija koju smo organizovali zajedno sa kompanijom Aleva je edukativnog, ali i zabavnog karaktera, što nam je naročito važno u radu i odnosu sa decom. Ideja je kako da ih motivišemo da uče i nauče, na suptilan i njima interesantan način. Pitanja zdrave ishrane su trenutno jako popularna i važna, jer živimo u vremenu brze, masne i nekvalitetne hrane koja utiče loše na zdravlje naše dece, a sve se to kasnije odražava na kvalitet života. Za svaku akciju sličnu ovoj, imamo punu podršku roditelja, što nam je takođe primarno", izjavila je direktorka škole Maja Marković.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica