Ukusan obrok = Frutek

Sirovine koje Fruktal koristi u pripremi dečje hrane birane su pod strogim nadzorom eksperata koji vrše superviziju i selekciju sastojaka i proveru podobnosti proizvoda u skladu sa najvišim mogućim standardima.

Frutek proizvodi

Brend Frutek namenjen je postepenom prilagođavanju bebe na ishranu kašikom i prve zalogaje voća i povrća. Kombinacije voća i povrća daju dodatak obroku, dezert ili užinu. Ponuđene su bebi kašice u 11 različitih ukusa. Sve bebi kašice su bez glutena i odgovaraju deci sa celijačnom bolesti. Jedini izuzeci su voćno-žitne kašice (jabuka, kruška, banana, žitarice), i obe mlečne kaše koje sadže gluten.

Blagi sokovi i nektari Frutek su odličan izbor za decu iznad 4 meseca starosti. Neki od njih su još obogaćeni vitaminima, mineralima i biljkama.

BIO Frutekje prva linija proizvoda za koju je Fructal dobio BIO sertifikat, što znači da je proizvodna linija dodatno kontrolisana prema organskim standardima sve od inicijalnih sirovina do procesa skladištenja gotovog proizvoda. Od BIO proizvoda dostupne su kašice i sokovi od jabuke, breskve i šargarepe.

Kašice na bazi mleka za miran san su namenjene upotrebi pred spavanje. Ove kašice sačinjene od pahuljica i kakaa sadrže: mleko, pšenicu, kakao, prirodni sadržaj kalcijuma i dodatak vitamina B1. Preporučuju se deci starosti iznad 6 meseci.

Više informacija na www.facebook.com/frutek.rs