Američka glumica je 2010. godine usvojenjem postala majka malog Luisa, koji danas ima tri godine. Ona ističe da joj je vreme koje provodi sa sinom dragoceno i da ne želi da ga zapostavi zbog karijere.

Kada je osvojila Oskara 2010. i nakon kraha njenog braka s Džesijem Džejmsom, voditeljem emisije o motorima, Sandra je odlučila da se odmori od posla i odbije buduće projekte.

Međutim, režiser Alfonso Kuaron ponudio joj je ulogu u filmu "Gravitacija" i Bulokova je pristala. Ipak, ona je insistirala da snimanju prisustvuje i njen sin kako ne bi propustila nijedan trenutak njegovog detinjstva.

"To je bio predivan period za mog sina...", istakla je Sandra i dodala: "Ne želim da mi nedostaje. Rekla sam režiseru i producentima – ako mi sin bude nedostajao, neću vam biti ni od kakve koristi."

Ona se podsetila trenutaka sa snimanja filma kada je napuštala posao zbog porodičnih obaveza.

"Luis je tad učio da hoda. Zato sam često jednostavno izlazila sa seta. Ipak, svi su razumeli koliko mi je to važno jer su deca svih uključenih u projekat takođe bila prisutna.To je bio naš porodični film", završila je Bulokova.