Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba likovnih radova na Dečjem oktobarskom salonu

U okviru 48. dečjeg oktobarskog salona, u Muzeju primenjene umetnosti 4. oktobra, biće otvorena izložba "Deca su izvor života", na kojoj će biti predstavljeno 176 umetničkih radova najmlađih.

  Izvor: Foto: Promo

U okviru 48. dečjeg oktobarskog salona, u petak, 4. oktobra u 18 časova, biće otvorena izložba "Deca su izvor života", na kojoj će biti predstavljeno 176 umetničkih  radova najmlađih.

Dečji oktobarski salon je i ove godine okupio male autore koji su napravili svoje prve korake u umetničkom izražavanju svojih doživljaja detinjstva. U likovnim radovima mališana, koji predstavljau odabir najuspešnijih po izboru stručnjaka, osnovna tematika radova primenjene umetnosti su igra, odrastanje u porodici, drugarstvo, ljubav i radosti života.

Na izložbi će biti predstavljeni radovi dece uzrasta od 5 do 15 godina iz Beograda i drugih gradova Srbije. Otvaranje izložbe će biti upotpunjeno muzičkim programom u kom učestvuju dečji hor vrtića “Vila” iz Beograda.

Dodela diploma i nagrada najuspešnijima će se održati u četvrtak, 24. oktobra u 18 časova.

Uloga Dečjeg oktobarskog salona je da što više razvije prirodne sklonosti deteta ka razumevanju sveta koji ga okružuje, gde umetnički rad predstavlja poseban vid izražavanja osećanja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica