Beograd dobija novi muzički festival – "Vibes", koji teži da postane tradicionalan, a nastao je s ciljem da se domaćoj publici predstave mlade nade svetske muzičke scene.

Glavna zvezda ovogodišnjeg festivala je Selah Sue, belgijska muzičarka  koja je već prvim albumom uspela da osvoji srca ljubitelja soula. Uz nju, na festivalu „Vibes“ nastupiće i Nina Nesbit, čija je pesma „Stay out“ u samom vrhu svih top lista, a na listi izvođača nalazi se i jedan od najpopularnijih srpskih di-džejeva Sevdah BABY, koji će „vrteti muziku“ sa svojim SevdahBABY LIVE bendom.

Organizatori festivala – Kombank Arena, Sky Music i TV Pink – poklanjaju svim đacima i studentima besplatne ulazice za ovaj događaj, kao poklon povodom početka nove školske godine. Ulaznice se mogu preuzeti na svim prodajnim mestima CS Eventima, uz važeću đačku knjižicu ili indeks na uvid. Obavezno je i da, uz ulaznicu, na ulazu u Kombank Arenu 23. septembra  posetioci pokažu svoje đačke ili studentske legitimacije.

Za ostale posetioce festivala, cena ulaznice iznosi 1950 dinara, a mogu se kupiti na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs.