Četrdesetrogodišnja pevačica i modna dizajnerka Gven Stefani i njen suprug Gevin Rozdejl očekuju svoje treće dete, navodi tabloid "In touch". U ekskluzivnoj vesti ovog britanskog magazina navodi se da je izvor blizak slavnom paru potvrdio će porodica Stefani-Rozdejl definitivno dobiti još jednog člana i da ponosni roditelji ne mogu biti srećniji.

"Gven i Gevin su presrećni. Ona se trenutno samo odmara jer želi da bude sigurna da će trudnoća proteći u najboljem redu", izjavio je neimenovani izvor tabloida.

Treća beba pridružiće se veselom kvartetu koji, uz Gven i Gevina, čine njihov sedmogodišnji sin Kingston i petogodišnja Zuma.

Inače, bivša pevačica grupe „No Doubt“, koja uspešno gradi i solo karijeru, ranije je, u intervjuu za magazin „Vog“ , govorila o tome kako ona doživljava majčinstvo.

"Veoma je zabavno biti mama, ali nije onako kako ste to zamišljali. Najpre mislite da je vaš život ostao isti, ali kako desu rastu – sve počinje da se menja. Mislite – oh, moraju u školu, moraju da nauče da čitaju, ovo je sve tako ozbiljno!", rekla je tada Gven, koja često govori o svojoj deci, suprugu i porodičnoj sreći.

"Kada imate porodicu, svi su svima stalno potrebni. Predivno je kada smo zajedno", dodala je.

Pogledajte fotografije u galeriji koje potvrđuju reči ove uspešne pevačice i super mame.

Porodica popularne pevačice i kreatorke, kako prenose britanski mediji, postaće bogatija za još jednog člana.