Tržni centar Stadion se nalazi u Zaplanjskoj 32, a kutak Mama, Lisa i Sensa biće smešten na nivou 0 u blizini glavnog ulaza i info pulta.

Za sve ljubitelje Sense, srećnog života, pozitivnih misli i kreativnosti, magazin Sensa organizuje Sensa dane sreće koji će se održati vikendima 20. i  21. jula, kao i 27. i 28. jula od 13 do 19 sati u Stadion SC. Zelena oaza biće mesto gde će posetioci moći da uživaju i opuste se uz predavanja stručnjaka, kreativne radionice, ples i još mnogo toga.

U subotu, 20. jula od 18 do 19 sati biće održan Veliki čas joge na otvorenom koji će držati Ranko Stoiljković. Da biste učestvovali na času potrebno je da se prijavite slanjem kontakta na mail sensavezbanje@adriamedia.rs i da u 17.30 sati dođete u Sensa kutak  na nultom nivou Stadion SC-a.

Poslednji vikend letnjeg druženja u Stadion SC , 3. i  4. avgust, je rezervisan za Lisa i Mama porodični vikend u terminu od 10-13 i 16-19 sati. Mališani će imati priliku da se zabave sa našim saradnicima, a pripremili smo animacije, kreativne radionice, školice plesa, vežbanje, igrice. Dame će u Lisa kutku moći da se našminkaju, friziraju, saznaju nešto o kristalima, horoskopu. Tako sređene imaće priliku da se fotografišu i saznaju kako bi izgledale na naslovnoj strani magazina Lisa i Mama.