Oko 400.000 dece u Srbiji je siromašno, a polovina od tog broja živi u krajnjoj bedi bez hrane, odeće, obuće, doma, knjiga, igračaka. Kako bi se prikupilo što više novčanih sredstava za ove mališane, turistička agencija Jungle Tribe će u nedelju 16. juna 2013. godine u 14 časova u Mikser House-u ( Karađorđeva 46, Beograd) održati prodajnu izložbu fotografija "Deca sveta", a prikupljeni novac će ići u fond "Srce za decu".

Ova humanitarna izložba sadržaće fotografije nastale širom sveta, na kojima su nasmejana lica mališana koji žive u različitim uslovima dalekih, egzotičnih destinacija poput Vijetnama, Kambodže, Nepala, Bolivije, Meksika.

U okviru izložbe biće organizovane i radionice za decu koje su pripremili studenti pedagodije Filozofskog fakulteta u Beogradu, a koje će početi u 14 časova. Nakon toga mailišane očekuje klovn Peđolino koji će izvesti predstavu sa početkom u 15 časova.

Svi ljudi dobre volje i pozitivnog duha, mame, tate, deca i odrasla deca, pozvani su da se priključe akciji i da zajedničkim snagama pruže podršku deci kojoj je potrebna transplatacija srca.