Reč je o grupnoj izložbi Luke Knežević-Strike i Darka Stanimirovića koji u okviru izlagačke sezone "Raw Season" (Sirova sezona) u ovoj galeriji ispituju savremeni položaj i značaj porodične fotografije kako za njenog tvorca, tako i za posmatrača.

Na izložbi su predstavljeni projekti "Anja", čiji su autori Svetlana Mijić, Jelena Mijić, Anđelija Mijić, Luka Knežević-Strika, "Genogram", čiji je autor Davor Konjikušić, "Don"kojeg potpisuje Darko Stanimirović, "Porodica na izložbi", autorke  Isidore Nikolić i "Recipročna greška", autora Slobodana Stošića.

"Od zbirke fotografija upakovanih u albume koji se pokazuju gostima do živog objavljivanja fotografija na društvenim mrežama, porodica i kompletan život porodice je postao predmet opšteg interesovanja. Ono što, međutim, umetničku produkciju u ovoj oblasti čini naročito zanimljivom jeste specifičan odnos autora prema samom radu, bilo da se radi o arhivskim fotografijama, nasleđenim od strane porodice, ili o sopstvenom delu", kažu autori ove zanimljive izložbe.

Oni pozivaju sve zainteresovane i na "porodično okupljanje", u sredu, 12. juna, u 19.30, na kome će se u Galeriji Artget gledati slajdovi prikupljeni iz arhiva autora, njihovih prijatelja i samih posetilaca. Oni koji imaju svoje (ili tuđe) pozitive i žele da ih se podsete i da ih podele sa drugima mogu da ponesu do dvadeset odabranih slika, a autori tvrde da će ovo biti jedno od najlepših načina uživanja u fotografskom mediju.