Čini se da se bivši fudbaler Dejvid Bekam postavlja i previše zaštitnički prema svojoj ćerki Harper. Dejvid se našalio kad su ga novinari pitali o budućim vezama njegove ćerke.

"To ne dolazi u obzir. Ona neće izlaziti. Harper će biti kao Zlatokosa, zatvorena u zamku", rekao je Dejvid za magazin "The Sun".

Ponosni otac otkrio je da je uspostavio veoma jaku vezu sa svojom jedinom ćerkom i da će sve učiiti za njenu bezbednost.

"Imati ćerku je potpuno druga priča. Ne kažem da ja svoju ćerku volim više od sinova, već da su momci mnogo samostalniji", rekao je Dejvid koji sa suprugom Viktorijom pored dvogodišnje Harper ima i tri sina Bruklina, Romea i Kruza. 

Prošle nedelje Dejvid je oduševio svetsku javnost preslatkim gestom kada ga je kamera snimila sa ćerkom na utakmici košarkaškog kluba "LA Kings" u Americi.

Popularna "KissCam" snimila je sportistu, a on je veoma brzo pokazao malenoj Harper da su na velikom ekranu. Tata ju je poljubio,a kada je Harper primetila šta se dešava počela je oduševljeno da se smeje. 

Pogledajte i vi ovaj preslatki trenutak: