Viktorija Bekam je 15 godina redovno pratila i bodrila svog supruga, popularnog fudbalera Dejvida Bekama, na stadionima širom sveta. Posle Engleske, Amerike i Italije, David je svoju karijeru završio u Francuskoj 18. maja 2013, igrajući za francuski klub Pari Sen-Žermen. Viktorija je i ovog puta bila uz njega, bodrila ga je zajedno sa njihovom decom - sinovima Bruklinom, Romeom i Kruzom i ćerkicom Harper, a u jednom trenutku emocije su je toliko obuzele da je i zaplakala.


Odgovarajući na pitanja o Dejvidovom završetku karijere ona je rekla:


"Deca i ja smo jako ponosni na Dejvida. Ovo je bilo neverovatno putovanje za nas jer smo ga gledali i pratili dok je igrao za klubove širom sveta poslednjih 15 godina. Bodrili smo ga na stadionima na kojima je podizao trofeje kao fudbaler Mančester Junajteda, Real Madrida, Milana, LA Galaksija i Pari Sen-Žermena. Nije bilo lako doneti ovu odluku, a za decu i mene on će uvek biti neverovatan sportista i brižan otac i muž".

Na kraju Viktorija je prokomentarisala da su jako srećni jer će sada moći više vremena da provode zajedno:

"Mi smo jako uzbuđeni zbog predstojećeg perioda u našim životima i zbog avantura kroz koje ćemo prolaziti kao porodica".

Poslednju utakmicu svog supruga Viktorija je odgledala sa suzama u očima, ali se raduje predstojećem periodu njihovog života kada će češće svi biti na okupu.