Mark Valberg sa ženom Reom Duram ima četvoro dece - Elu, Majkla, Brendana i Grejs, i veoma je ponosan na svoju porodicu.

Ovaj poznati glumac voli da se smeje sa svojim mališanima i uživa u igri sa njima čak i u situacijama kada su oni prilično nevaljali.

"Oni su dobra deca, naravno. Ali moj četvorogodišnji sin stalno pokušava da me udari u međunožje. Nekad me uhvati kada ne gledam i njegova šala zna da zaboli. Kada vidim šta planira da uradi, ne mogu da se ne nasmejem, a to je najbolji lek. Trebalo bi da se svi smeju što više," rekao je Mark.

Nedavno je Mark imao razmirice sa svojom ženom kada je ona shvatila da je dozvolio sinovima da gađaju jednog njegovog prijatelja pejntbol oružjem.

"Moji sinovi su opsednuti pejntbol pištoljima i pitali su me da li bi mogli da gađaju nekoga. Rekao sam da ne može, ali sam spomenuo prijatelja koji je učestvovao u nekoliko filmova gde su ga zaista udarali i da je on vrlo žilav.  Oni su tražili od njega dozvolu za pucanje i on je pristao. Snimili smo tu igru, stalno je gledali i smejali se, sve dok moja žena nije pronašla video. Dugo vremena je bila jako ljuta na mene", izjavio je Mark za Red Bultin magazin.