Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radionica za mame: Finansijsko planiranje budućnosti porodice

Da li štedeti, kako štedeti za vreme krize, koje sve vrste štednje postoje,...samo su neke od tema besplatne radionice koju u nedelju, 19. maja 2013. godine, organizuju Centar za mame i Koncepti za život.

  Izvor: Foto: Thinkstock

Veliki broj građana ima vrlo malo informacija, naročito kada se radi o pravima koja su do sada uživali po osnovu radne i zdravstvene knjižice, kao i o pravima na besplatne studije za decu, koja će novim reformama biti drastično uskraćena.

Svrha radionice "Finansijsko planiranje budućnosti porodice" je da omogući mamama da blagovremeno dobiju kompletnu informaciju o tome kako će se te promene odraziti na svakog pojedinca, ali i na njihove porodice, koji problemi se mogu pojaviti u veoma bliskoj budućnosti, ali i koja su najadekvatnija rešenja, a koja preporučuje Narodna banka Srbije. Radionica je namenjena mamama dece svih uzrasta i budućim mamama, a održaće se u nedelju od 17 do 19 časova na Novom Beogradu u prostorijama Koncepata.

Zbog ograničenog broja mesta, poželjno je da se zainteresovane mame prijave na mejl: [email protected], kako bi sebi osigurale mesto.

Centar za mame je udruženje građana koja se zalaže za radna prava mama, organizuje besplatne treninge i radionice, umrežuje i podržava mame i promoviše zdrav i aktivan stil života.

Konsalting platforma Koncepti za život se bavi finansijskom edukacijom i konsaltingom u oblasti ličnog finansijskog planiranja. Prioritetni projekat platforme koji tesno sarađuje sa najrelavantnijim  domaćim i inostranim finansijskim institucijama, a oslanja se na kampanju Narodne banke Srbije, ima za cilj sveobuhvatnu edukaciju građana u vezi sa reformama socijalnih programa koji se sprovode od 2010., posebno u oblasti zdravstva, visokog obrazovanja i PIO.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica