Izvor: Super žena

Glumica Alisa Milano,  otkrila je kako je povratila liniju nakon porođaja. Izjavila je da, pre svega, nije bila stroga prema sebi, i da je sebi dala vremena koliko god joj je bilo potrebno da se vrati u staru formu.

Četrdesetogodišnja glumica porodila se pre 20 meseci i dobila sina Alis Milana. Ona je u razgovoru za magazin People izjavila da je tek sada potpuno zadovoljna svojim telom.

"Nema tu neke mudrosti, jasno mi je da sva mudrost oko gubitka težine leži u tome da se manje jede i više kreće. Bila sam dobra prema svom telu, pa sam to i činila," rekla je Alisa.

Njen fokus je, kako kaže, ipak ostao na odgajanju sina, a ne na vraćanju tela u besprekorno stanje spremno za plažu i bikini.

"Naša tela nisu stvorena za to da bi dobro izgledala u bikiniju, već da bi negovala i mazila i činila sve te neverovatne stvari koje su deo materinstva", izjavila je glumica.

Sa suprugom Dejvidom Bugliarijem već razgovara o drugom detetu i oboje se raduju skorom proširenju porodice. 

Glumica poznata po ulozi u seriji "Čari" izjavila je da joj je u proteklom periodu bilo primarno da se posveti sinu, i da je tek sada, 20 meseci posle porođaja, zadovoljna je svojim izgledom.