Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazin Mama i na tabletima i pametnim telefonima

Zahvaljujući novoj Android aplikaciji, vaš omiljeni magazin od sada možete da čitate u svakom trenutku, na bilo kom mestu...

  Izvor: Foto: Promo


Novinarnica.net, prvi i jedini onlajn kiosk u Srbiji na kome se može naći preko 90 odsto digitalnih replika srpskih novina i časopisa iz svih oblasti, uveo je novinu u digitalnu distribuciju štampe - Android aplikaciju.

Aplikacija Novinarnica je besplatna i možete je skinuti sa Google Play-a.

Ukoliko ste već registrovani na sajtu novinarnica.net, dovoljno je da unesete svoje korisničko ime i lozinku što vas odmah vodi do vašeg naloga, a ukoliko niste, možete otvoriti nalog na aplikaciji koji će biti validan i na sajtu.

Na raspolaganju vam je besplatni sadržaj kao i sadržaj koji se plaća. Pre čitanja potrebno je da novine preuzmete na vaš uređaj. Aplikacija vam omogućava da čitate novine i kada niste na internetu. Izdanja koja ste pročitali možete da izbrišete da ne bi zauzimala prostor na tabletu ili telefonu i uvek ćete moći ponovo da im pristupite u vašoj biblioteci.

Čitanje novina i časopisa je izuzetno prijatno budući da lako možete da povećavate i smanjujete veličinu strane, snalaženje na samoj strani je jednostavno, otvaranjem sadržaja brzo možete da izaberete stranu koju želite da čitate. Za lakše čitanje noću dostupan vam je noćni mod koji ima i funkciju štednje baterije na vašem uređaju. U rubrici Pomoć korisnici mogu da dobiju sve informacije o korišćenju aplikacije i kako da se obrate Novinarnici ukoliko imaju tehnički problem ili pitanja.

Čitanje novina preko sajta i aplikacije Novinarnica uglavnom je jeftinije u odnosu na kupovinu novina na kiosku ili preko klasične pretplate. Uštede mogu da budu velike i to od 10 do 60% u zavisnosti od naslova. Plaćanje u aplikaciji obavlja se Novinarnica kreditima. Pored popusta koji već imate na same časopise kupovinom kredita dobijate dodatni bonus.

Aplikacija iOS za Apple tablete i telefone očekuje se za mesec dana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica