Dejvid i Viktorija Bekam trude se da svojoj deci obezbede što normalnije moguće detinjstvo. U intervjuu za CNN Bekam je priznao da je često morao da potiskuje želje svojih sinova, pogotovu najstarijeg sina Bruklina (13).

"Naš najstariji sin je sada u godinama kada želi da radi

Dejvid Bekam je svestan da detinjstvo njegove dece nikada neće biti tradicionalno, ali se nada da to neće uticati na njihovo odrastanje

određene stvari i da posećuje neka mesta, a mi moramo da ga zadržavamo i da mu objašnjavamo da postoje stvari koje on ne može da radi," izjavio je Bekam.


Ali, i pored ustručavanja koja nosi njihova popularnost , ovaj par se trudi da njihova deca 99 odsto svog vremena provode radeći ono što žele jer bi voleli da oni vode normalne živote.


Bekamova porodica se ponovo preselila u Veliku Britaniju, dok je on, zbog ugovora koji je potpisao sa fudbalskm klubom Paris St Germainom, primoran da bude odvojen od njih.


"Kada pričamo o žrtvovanju koji nosi moj posao, to je žrtvovanje koje ja moram da učinim kao otac i suprug, da budem odvojen od porodice. Iako je to na kratko vreme, teško je biti odvojen od dece svakog dana. Ali oni to razumeju. Razumeju da tata mora naporno da radi," rekao je Bekam.