Prošlog vikenda, u hali 3 Beogradskog sajma održan je jubilarni, 20. po redu Dečiji sajam. Kao i prethodnih godina, Yumama je bila deo ove velike i vesele manifestacije namenjene najmlađim Beograđanima. 


Dr Biljana Kostić, pedijatar

Kako da negujem osetljivu bebinu kožu? Na koji način da lečim bolno grlo ćerke? Da li se moj sin pravilno razvija? Na ova i mnoga druga pitanja roditelja, na Yumaminom štandu odgovarala je dr Biljana Kostić, dok je pravnica Bojana Bogojević rešavala nedoumice zabrinutih trudnica i mama.


Bojana Bogojević, pravnik

Veliki broj roditelja je dobio dragocene savete dr Nataše Čabarkape koja je, zajedno sa svojim timom koga su činili psiholozi, reedukatori motorike i logopedi, sprovodila psihološko testiranje, kao i testiranja artikulacije, oralne praksije, grafomotorike i lateralizacije kod dece a sve sa ciljem procenene govorno - jezičkog i psihomotornog razvoja. 


Logopedi dr Nataša Čabarkapa, Rada Pavlović i Marija Trnavac, reedukatori motorike Maka Lilić i Milica Vujadinović i psiholog Ivana Đurić

Nedelja je bila rezervisana za zabavne i edukativne radionice namanjene mališanima uzrasta od dve do sedam godina. Zahvaljujući defektologu Mariji Končar i Tanji Lebović Zečević iz Izdavačke kuće Propolis buks, deca su imala priliku da čuju divne priče, ali i vežbaju finu motoriku, stvarajući mala umetnička dela od jestive mase za modeliranje. Najvrednije male ruke dobile su i slatke poklone.


Defektolog Marija Končar i Tanja Lebović Zečević 

Otkrivamo vam delić atmosfere...

Veliki broj roditelja i dece posetio je štand roditeljskog portala Yumama na XX dečijem sajmu.