Nikolina Pišek Ristović, supruga Vidoja Ristovića i majka dve ćerke, otkrila je kako gleda na majčinstvo, kada je najsrećnija kao i kako izgleda odrastanje njene ćerkice Une Sofije.

Pročitajte i...Nikolina Pišek sa ćerkom: Trenutak tišine ispunjen ljubavlju (FOTO)

"Nisam bolesna, samo sam preumorna i neispavana. A i ne prijaju mi više gužve i puno ljudi. Najsrećnija sam kada sam sa svojom porodicom, decom, a volim kada kod nas dođu prijatelji posle radnog dana. Neke prijatelje nisam videla više od mesec dana. I, koliko to čudno zvučalo, najviše me usrećuju obaveze."


Foto: Aleksandra Jovanović, News 1

Nikolina, koja iz prvog braka ima osamnaestogodišnju ćerku Hanu, kaže da je posebno raduje i vreme koje provodi sa mlađom ćerkicom Unom Sofijom, koja ima malo više od godinu dana.


Pročitajte i... Kako naučiti devojčicu da bude dama

"Sve je interesuje, sve bi da pipne, sve da vidi, prilično je nemirna, ali ni ja ni Vidoje nismo strogi, razmazili smo je. Sa prvom ćerkom uspelo mi je da je sa minimum kontrole izvedem na pravi put, videćemo da li je tako i sada."


Foto: Andrea Damjanović, Story

U poslednje vreme svedoci smo da zaposlene mame nemaju vremena za decu, ali tu Nikolina ima specifičan stav.

“Mislim da za majku i nije zdravo da se bavi samo detetom. To može kod njih da stvori osećaj nezadovoljstva i frustracije. Treba se ostvariti i na drugim planovima. Dakle, pored porodice, mora da ima i posao, hobi, da ide na treninge”, kaže Nikolina.

Tekst: Anastasija Čanović
Izvor:Blic

*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici -YuMama