Četdesettrogodišnja glumica, koja ima petogodišnjeg sina Aleksandra i trogodišnjeg Semjuela i uživa u putovanjima oko sveta sa sinovima, veruje da oni ponekada stresno utiču na nju i da bi treće dete rodila samo ako bi joj neko garantovao da će biti ćerka.


"Mi pokušavamo da pretvorimo naša putovanja u avanturu, umesto da samo sedimo u hotelu. Mislim da deca mogu imati vrednije obrazovanje u svojim godinama i videti svet, što je bolje od sedenja u sob i igraja sa papirićima i temperama", rekla je ona u intervjuu za The Sun. "Dva dečaka mogu biti stress za majku i ponekada mislim da je lakše sa dve devojčice. Ali moj muž obožava što ima dva sina. Mislim da ću razmisliti o još jednom detetu samo ako mi neko bude garantovao da će biti devojčica."


Inače, Naomi je govorila o tome koliko je želela decu u dvadesetim i da je ipak stavila karijeru na prvo mesto.


"Uvek sam želela da imam decu u ranim dvadesetim. Ali kada sam živela u Los Anđelesu, bilo je pitanje opstanka u poslu i nije bilo mesta porodici. Prvenstveno sam smatrala da treba da se pobrinem za sebe i budem mudrija i samosvesnija pre nego što dobijem decu", zaključila je ona.