Drage naše, novi broj časopisa MAMA je na kioscima! U najnovijem izdanju ćete saznati koji mališani su postali novi ambasadori Avon Baby proizvoda. Poslale ste nam pregršt slika i pred nas postavile težak, ali sladak zadatak. Dobro smo se zabavili pregledajući fotografije vaših najmilijih i na kraju odabrali pet najinteresantnijih slika. 



Brižno osluškujući potrebe i želje naših korisnika, lansirali smo novu liniju proizvoda – Avon Baby. Verne Avon korisnice navikle su na najbolje i najkvalitetnije proizvode, zato i ne čudi što su isto poželele i svojim najvoljenijim bićima, što je za rezultat imalo stvaranje celokupne nege za bebe. Svi proizvodi su napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže paraben i veštačke boje, hipoalergeni su i prikladni i za najosetljiviju kožu bebe. Uživanju majki dok neguju svoje bebe dodatno će doprineti i moderno i simpatično pakovanje proizvoda, koje smo pažljivo osmislili i dizajnirali.


Avon Baby proizvodi
napravljeni od prirodnih sastojaka, ne sadrže paraben i veštačke boje, hipoalergeni su i prikladni i za najosetljiviju kožu bebe. Kompanija Avon pažljivo je osmislila i dizajnirala moderno i simpatično pakovanje proizvoda, koje će dodatno doprinetu uživanju majki dok neguju svoje bebe.