Gvinet sa svojim suprugom, frontmenom grupe Koldplej Krisom Martinom, ime dvoje dece, ćerkicu Epl, koja ima osam godina i sina Mozesa koji ima šest. Glumica kaže da je odgajanje dece značilo da mora da se navikne na ustajanje rano ujutru.


"Postala sam ranoranilac, što je čudno pošto sam oduvek volela da ostajem budna do kasno u noć, ali kad dobijete decu stvari se promene, večernji sati postanu još više posebni, pošto jedino tada možete da se posvetite sebi," izjavila je Gvinet.


Popularna glumica koja će sledećeg meseca napuniti četrdeset godina, oseća se odlično u svojoj koži i smatra da lepo stari.


"Kada se nalazite na polovini svog života, definitivno sebi postavite neka pitanja, ali ne ona koja su u vezi sa sujetom ili starenjem, već o tome šta ste do sad postigli, šta želite da postignete do kraja života i kojem smeru želite da krenete? Ja volim što sam starija, lepo je zapravo upoznati sebe i osećati se opušteno. Ja zapravo smatram da bolje izgledam sada nego kada sam imala 24 godine, tako da se veoma prijatno osećam," izjavila je Gvinet.