Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Druženje dece sa posebnim potrebama

Organizacija „MaliVEliki ljudi” organizuje u četvrtak, 5. jula, od 9 do 15 časova u „Zamku” na Zemunskom keju, osme po redu „Igre bez granica za decu sa smetnjama u razvoju”.

  Izvor: Foto: Beograd.rs


Ova tradicionalna manifestaciji  okupiće decu koja žive u domovima u celoj zemlji, kao i decu iz domova bez roditeljskog staranja. Učestvovaće štićenici domova u Kulini, Stamnici, Sremčici, Subotici, Veterniku, Kamenici, Beloj Crkvi, Šapcu, Beogradu i drugi.

Takmičarske igre su posebno prilagođene deci sa posebnim potrebama po uzrastu, stepenu ometenosti, procenjenim mogućnostima dece i drugim kriterijumima. Program se sastoji iz tri dela: takmičarski deo (spasiti princezu, pronaći magičan ključ, karaoke i drugo), zabavni deo (Kapuera klub, plesna škola, mađioničar, klovn, maskote), kao i proglašenje pobednika i dodela nagrada, medalja i pehara.

Spektakl, druženje dece sa smetnjama u razvoju sa onom koja to nisu, razvijanje takmičarskog duha, izvođenje dece iz domova u kojima provode ceo svoj vek, ciljevi su „Igara bez granica”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica