Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gradska čistoća" otvara vrata za decu i roditelje

Najmlađi Beograđani i ostali sugrađani, u subotu, 5. maja, u 11 sati će moći da posete JKP „Gradska čistoća“ i tom prilikom saznaju ko i na koji način brine o tome da prestonica bude uredna i čista.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Izvor: Beograd.rs


Na parkingu preduzeća JKP "Gradska čistoća" u Mije Kovačevića 4, u subotu će svi posetioci moći da vide koja su to savremena vozila uz pomoć kojih se održava čistoća u našem gradu.

Kako komunalni radnici i vozila ovog preduzeća najviše oduševljavaju upravo najmlađe Beograđane, deca će imati jedinstvenu priliku da se sa vozačima "Gradske čistoće" provozaju u višenamenskim traktorčićima i autočistilicama, da vide kako se peru ulice, čime se zimi uklanja sneg i kako se na istu šasiju rol kipera montiraju različiti nastavci, pa tako jedno vozilo može da se koristi za pražnjenje septičkih jama, pranje ulica i odvoženje šuta, sekundarnih sirovina ili granja.

Predstavnici "Gradske čistoće" posetiocima će objasniti koje sve delatnosti obavlja ovo preduzeće, a najmlađi sugrađani će saznati kako se pravilno selektuje otpad, zašto je reciklaža važna i upoznaće ljude koji svakodnevno brinu o tome da Beograd bude čist i uredan grad.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica