Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatne edukativne radionice za trudnice

Treći beogradski forum o zdravoj trudnoći "Fit i zdrava mama" održaće se u četvrtak 26. aprila 2012. u konferencijskoj sali hotela "Zira" od 18 do 21 sat.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Izvor: Mondo


Na radionicama će biti reči o psihofizičkoj pripremi za porođaj, ishrani tokom trudnoće, nezi bebe, pripremi roditelja za susret sa bebom, dojenju i ishrani bebe, a među predavačima će biti Dušica Dišić, babica, sertifikovani edukator psihofizičke pripreme i prenatal pilatesa i joge, prim. dr Aleksandra Mladenović, specijalista ginekologije i akušerstva, dr Jasna Đorović, specijalista pedijatrije, psiholog Mia Popić, prim. dr Branka Konstantinović Birovljev, specijalista za ishranu i dr Slavica Simić koja će govoriti o projektu Banke humanog mleka.

U pauzi između radionica buduće mame će moći da uživaju u modnoj reviji odeće za trudnice Maje Magazin, i da se upoznaju sa novom kolekcijom "Kiko" bebi programa.

Paralelno sa radionicama, biće organizovano sakupljanje donacija u vidu bebi odeće, pelena i opreme koje će biti prosleđene beogradskim porodilištima.

Dobrodošle su sve radoznale mame, trudnice i žene koje planiraju trudnoću, kao i njihovi partneri, a ulaz je slobodan.

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Vesti

Porodica