Karte za rođendansku predstavu koje će se odigrati na sceni u Bulevaru kralja Aleksandra 298 u nedelju u 17 časova potrebno blagovremeno rezervisati na telefon 2418-524. Na kraju predstave mališane će sponzori pozorišta (Ferero i Ciciban) obradovati prigodnim poklonima.


Pozorište ''Pan teatar'' osnovano je 4. aprila 1998. godine na sceni u Bulevaru kralja Aleksandra 298. U početku je svoj repertoar bazirao samo na dečjoj sceni, da bi 2. juna 2006. godine bila otvorena i stalna večernja scena na kojoj se igraju predstave kako iz njihove produkcije (šest predstava) tako i večernje predstave gostujućih pozorišta. U okviru pozorišta radi Dečji dramski studio koji vodi Olivera Viktorović Đurašković, vanredna profesorka glume na Akademiji umetnosti u Beogradu.

Predstave pozorišta ''Pan teatar'' do danas je gledala publika u svim gradovima Srbije. Gostovali su i u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Austriji, Švajcarskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Kanadi i drugim zemljama. Na svojoj sceni i na gostovanjima u sezoni odigraju preko 300 predstava.

Pozorište ima poslovno-tehničku saradnju sa Sekretarijatom za kulturu, Ministarstvom za kulturu Srbije, opštinom Zvezdara, Ministarstvom za dijasporu i Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja.