Ćerka biznismena Bogoljuba Karića, Dana, u devetom je mesecu trudnoće, a ekipa jedne emislije o poznatima srela ju je na humanitarnoj manifestaciji koju je sama organizovala sa ciljem da se prikupi novac za pomoć Centru za nezbrinutu decu.  

Na tom događaju Dana je sasvim iskreno odgovarala na pitanja za emisiju "Scena" ClipTVa o tome kako se sprema za novog člana porodice.

Iako nije tajna da je porodica Karić jedna od najbogatijih u Srbiji, na pitanje da li je već sve spremno i da li je za bebu kupovala ekskluzivnu, modernu opremu, buduća mama odgovara:

"Ništa nisam još kupila. To sam sve planirala posle ove nedelje da uradim. Ali hvala Bogu imam sestre, više njih koje imaju decu, i mušku decu, tako da ću ja uzeti od njih šta mi treba i to je to. Ako bude trebalo kupiću nešto, ali mislim da neće trebati."

Foto: News1/Damir Dervišagić

Na pitanje novinara da li će kao neke javne ličnosti za kolica da da osamsto, devetsto evra, Dana odgovara:

"Nadam se da ne. Uzeću od sestre sve što ima, što nema, kupićemo ako treba. Ali što bih kupovala ako ima... Generalno ja planiram za svoju decu da budu goli non-stop, šta će im. Pelene i to je to", duhovito završava Dana.