Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečji teatar na otvorenom

Na Adi Cinganliji, pored Ade Safari, otvoreno je još jedno mesto za zabavu najmlađih. Zahvaljujući trupi Zozo, deca će imati priliku da do početka jeseni uživaju u predstavama i zabavno-edukativnim programima.

  Izvor: Foto: Beograd.rs

Hajde da se igramo naziv je akcije koju je pokrenula trupa Zozo, za koju je je, zahvaljujući podršci JP Ada Ciganlija, obezbeđen prostor pored Ade Safari, . Taj prostor je godinama funkcionisao kao Pozorište-Igralište, a u ovoj sezoni - leto/jesen će biti pretvoren u teatar na otvorenom.

Trupa Zozo obradovaće decu sa više od 60 dečjih predstava i performansa, kako u sopstvenoj tako i u režiji pozorišnih trupa iz cele Srbije koje će gostovati. Predstave - po ceni od 250 dinara, održavaće se dva puta dnevno - u podnevnim i poslepodnevnim časovima, a tematski dani će se realizovati kroz druženje roditelja sa decom, i to na različite teme.


U avgustu i septembru, planirani su Dani porodice, lutkarstva, čuvara (beogrdske) plaže... a kada će se organizovati koji tematski dan, i kakav će biti pozorišni repertoar, potražite na sajtu: www.trupazozo.com

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica