Glumci Mila Kunis i Ešton Kučer smatraju se jednim od najlepših holivudskih parova, ali i najprizemljenijim. 

Oni su već više puta u medijima govorili o svom idiličnom odnosu u braku, ali i posebnom vaspitanju svoje dece koji ne isključuje materijalizam. Mnoge je zaprepastila izjava da oni čak neće ni dobiti novogodišnje poklone. 

U emisiji poznate voditeljke Elen Dedženers, Mila Kunis je otkrila još neke pojedinosti o svojoj deci, trogodišnjoj ćerki Vajat i godinu dana starog sina Dimitrija Portvuda, kao i razlikama između njih.

"Neverovatno su različiti. Moj dečak je kao lenjivac. Predivan je i obožavam ga, ali činjenica je da su žene pametnije od muškaraca. A dokaz za to su moji klinci", kazala je glumica.

Mila je dodala kako su devojčice usredsređene, a dečaci opušteni. Dok njena ćerka pristojno moli za šoljicu, dečak samo ispušta neartikulisane glasove i očekuje da dobije ono što želi.

Inače, svetski mediji objavili su ovih dana da je Mila Kunis najverovatnije ponovo u drugom stanju, jer je prilikom porodične šetnje "izgledala kao da je u prvim mesecima trudnoće". Takođe, izvor blizak poznatom paru je potvrdio da glumica u poslednje vreme ne izlazi često iz kuće, te da njeni prijatelji sumanju da je razlog za to upravo trudnoća. 

A post shared by rrron (@realrrron) on Mar 25, 2018 at 1:18pm PDT