Mis sveta, Miss Univerzum, Mis sporta, Mis turizma, Džentlmen godine...Postoje razna izborna takmičenja lepote i šarma, pa tako i izbor za najslađu bebu godine.

Prema izboru magazina "People" dečak Ren je nasjlađa beba beba 2023. godine. Ren Aleksander Stivens je četvrto dete u porodici modela Krisi Tejgen i pevača Džona Ledženda i prilično je iznenadio svet svojim rođenjem, pošto je njegova mama Krisi rodila treće dete samo nekoliko meseci pre dolaska Rena - dečaka je rodila surogat mama.

Mali zavodnik Ren sada ima skoro pet meseci i sigurni smo da će jednog dana biti svestan svoje titule. Njegova mama rado objavljuje snimke sa sinom, a ispod slatkih objava nižu se komentari koji poručuju da je dečak zaista neodoljiv. 

Prethodnih godina tituli najslađih beba nosila su deca sledećih poznatih ličnosti: Liam, sin Loren Konrad, Asahd, sin di-džeja Kaleda, Bumer, sin Majkla Felpsa, Vajat, sin Andersona Kupera i Benjamina, sin Endija Koena.

Ne bismo znali koji su kriterijumi za izbor, ali smo sigurni da bi mnogi želeli da prijave svoje dete na sličan konkurs. Da li biste vi prijavili svog mališana? Jedno se mora reći o Renu, a to je da ova beba zaista ima neodoljiv osmeh.

(Yumama)

BONUS VIDEO:

Beba prvi put proba sladoled TikTok/funnydudetrending