Da li ste se ikada zapitali koja je količina mleka potrebna da nahranite svoje dete? Sigurni smo da, kada zamislite, to zvuči zaista mnogo.

Šta mislite koliko je tek potrebno ako u kući imate tri bebe?

Mama Nina Dafren je u 29. nedelji rodila trojke. Zbog prevremenog porođaja, bebice su bile u inkubatoru, a jedini način da im mama pomogne jeste da im osigura sopstveno mleko.

Relativno skoro, ova mama je proslavila svoj mali jubilej - šest meseci hrani bebe svojim mlekom.

"Majke trojki retko doje svoju decu. Mnogi su mi govorili da neću imati dovoljno mleka za sve troje", bila je iskrena mama.

"Da li će moći da se priviknu na grudi posle sonde?", pitali su je.

"Govorili su mi da nikada neću spavali lepo, jer će deca jeste naimenično tokom celog dana", rekla je mama koja, za razliku od svih drugih, nije sumnjala u samu sebe.

Tako je ona na Tiktoku objavila video kojim je ukratko pokazala sve kroz šta je prošla, ali i pokazala koliko je zapravo potrebno mleka da jedna mama nahrani tri bebe.

@elle.plus.fourr

Feeding isn't a one lane road. The message is never doubt a determined mother. Just let us feed our babies. #breastfeeding#fedisbest#triplets#fypシ

♬ What a time by Niall Horan and Julia Michaels - ana.tpwk

Sada su mama i tata Nik počeli bebama da daju i dohranu, a mama se izmlazava svaka dva i po sata. Nakon toga ona hrani svoje bebice.

"Dok sam bila trudna, nisam mogla da pronađem dovoljno informacija o dojenju trojki. Na ovaj način želim da pomognem drugim majkama i pokažem im da je to moguće i da je zaista neverovatno lepo", zaključila je iskrena mama.