KORTNI KARDAŠIAN OTKRIVA KOLIKO JE RAZLIČITA BILA TRUDNOĆA U 44. GODINI: Sve mi je bilo zabranjeno a onda je usledio šok

"Nisam ni bila svesna koliko sam uzimala zdravo za gotovo trudnoću, pre ove."

Instagram/Printscreen/Kourtneykardash

S obzirom na rizičnu trudnoću i činjenicu da ima 44 godine, rijaliti zvezda je bila pod strogim lekarskim nadzorom.

Kortni Kardašijan i njen suprug, muzičar Trevis Barker, postali su 1. novembra roditelji dečaka Rokija Trinaest. Ali njegovo začeće i cela trudnoća nisu bili nimalo laki. Uprkos postupcima veštačke oplodnje, Kortni nije mogla da zatrudni, a onda je srećom, u 44. godini ipak zatrudnela prirodnim putem. Prvobitnu sreću zamenio je šok - zbog zdravstvenih problema, fetus je hitno operisan.

"Bilo je zastrašujuće. Pre ili kasnije ću ući u detalje jer se nadam da bi to moglo pomoći drugima, ali se još ne osećam spremnom da pričam o tome, jer je bilo zaista strašno", rekla je ona za italijanski Vaniti Fair i dodala da je o njoj je brinuo tim lekara. Već u prvih nekoliko meseci trudnoće postavili su joj brojna ograničenja. „Bez vežbanja, bez pilatesa, bez kofeina i bez putovanja avionom. I bez seksa!“, otkrila je majka troje starije dece koju je dobila sa bivšim partnerom Skotom Disijem.

Tada ova sredovečna mama je izjavila:

“Odmah nakon operacije, došla sam do tačke kada sam se prepustila i prestala sam da brinem. Sada razgovaram sa bebom svaki dan, imam pozitivan način razmišljanja, držim glavu uspravno i mnogo se molim", rekla je ona. "Osećam se zaista srećnom i zahvalnom. Imam veliku zahvalnost. Nije da to ranije nisam imala, ali sam možda, pošto mi je padalo lako, trudnoću sam uzimala zdravo za gotovo.

(Yumama)

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

korti kardašijan puding   instagram/thefoodmedic