GODINU DANA JE KRILA IME SVOG SINA, A SADA SE ZNA KAKO SE ZOVE RIJANIN DEČAK: Neobično je, posebno i ima samo 3 slova

Pevačica Rijana porodični život krije od očiju javnosti, pa je tako odlučila i da zadrži i to kako se zove njeno prvo dete. Ipak, mediji su otkrili ime dečaka i mnogima je neobično...

Profimedia

Pevačica Rijana postala je mama pre skoro godinu dadan i na svet donela dečaka, svoje prvo dete. Odlučila je da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, pa mnogi dugo nisu znali ni da je trudna sa reperom Asap Rokijem.

Osim što je sakrila puno o dešavanjima u porodičnom životu, Rijana nije ni otkrila koje je ime izabrala za svog sina. Ipak, javnost je sada saznala ime dečaka, jer je Daily Mail je dobio kopiju potvrde o rođenju u kojoj piše da se Rijanin sin zove RZA Atelson Majers.

Dobio je prezime repera čije je pravo ime Rakim Majers, a par se verovatno odlučio za ovu opciju kako bi odali počast muzičkom producentu i reperu RZA-u, frontmenu hip-hop sastava Wu-Tang Clan iz Njujorka.

Pevačica se često pojavljivala u javnosti u odeći na kojem su istaknute oznake Wu-Tang, a njen partner i otac deteta sarađivao je sa članom grupe Rekvonom. Sumnja se da je srednje ime Atelson dečak dobio jer isto srednje ime nosi i njegov tata.

Rijana je nekoliko puta u medijima istakla da od kada je postala mama ima osećaj da može da osvoji ceo svet, a u februaru ove godine nastupala je na Super Boulu i tokom koncerta pokazala trudnički stomak. Mnogi su bili iznenađeni, a pevačica je na ovaj način otkrila da čeka drugo dete.

Izvor: Yumama