Ušteda na odeći tokom trudnoće jedno je od pitanja kojim se bave mnoge mame. Neke ideje i rešenja se nameću sami, ali postoje i originalni perdlozi.

Jedna buduća mama podelila je genijalan trik za sve koji još nisu spremni da počnu da nose odeću za trudnice, ali se bore da se uklope u svoju staru, a to je tako jednostavno piše portal everymum.ie. Natasha Sandu je dobila skoro 20 hiljada lajkova za video u kojem je predložila rešenje kada farmerke postanu tesne.

Ona koristi šnalu za kosu umesto dugmeta na farmerkama koje se više ne zatvaraju pomoću rajsferšlusa zbog stomaka koji raste. Ova mama je dala I rešenje za estetsko pitanje: povukla je tuniku preko farmerki pokrije raskopčani gornji deo farmerki.

Mnoge mame su prokomentarisale da su same uradile taj trik, a jedna je komentarisala da možete koristiti i pertlu. Jedna mama dodaje da je to korisno i nakon porođaja: „Gledam ovo, šest nedelja posle porođaja sa trakom za kosu koja mi drži farmerke zajedno“. Među komentarima ima i žena koje nisu trudne, ali će ovaj trik primeniti kada im farmerke postanu pretesne.

BONUS VIDEO

Haljina za trudnice koja može da se nosi u svakoj prilici TikTok/thebessydressy

Izvor: Yumama