Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Video koji nam je konačno otkrio šta se dešava u trudničkom stomaku: Pogledajte kako se fetus od 20 nedelja pomera u materici (VIDEO)

Da li ste se, kada osetite bebine pokrete u stomaku, ikada zapitale šta ona radi unutra? Video snimak koji je objavila popularna britanska stranica je jedna od najupečatljivijih stvari koju ćete pogledati o trudnoći.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Najdetaljnijii snimak bebinih pokreta u stomaku objavljen je nedavno na sajtu The Daily Telegraph. Ovaj neverovatni video koji prikazuje kako fetus pokreće glavu sa jedne strane na drugu i proteže se po materici je nastao pomoću ultrazvuka koji je kontrolisao kompjuter. Zadivljujuće, a u istom momentu i pomalo zastrašujuće je videti kako se materica trese, ali izgleda je to baš ono što se dogodi kada vas beba udari iznutra.

Povezane vesti

Kada se setimo da naše bake i majke nisu do pre 30 godina mogle da saznaju pol deteta do samog rođenja i vidimo tehnologiju koja je sada zastupljena i dozvoljava nam da sasvim jasno vidimo pokrete naše bebe, ne možemo da se ne zapitamo šta nam tek godine pred nama donose kada je trudnoća u pitanju.

Povezane vesti

Jedno je sigurno, ova moderna tehnologija, pomoću koje slika ostaje čista čak i kada se beba pokreće, omogućiće lekarima da uvide eventualne komplikacije u trudnoći dosta ranije (prema statistikama, tek pola urođenih anomalija se otkriju tek u 20-oj nedelji trudnoće).

Pogledajte video i otkrijte šta naše (nemirne) bebe rade u stomaku...

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica