Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova mobilna aplikacija za trudnice sa 3D video klipovima

Zahvaljujući mobilnoj aplikaciji "Totalno trudna" buduće mame u Velikoj Britaniji i Kanadi se u svakom trenutku mogu konsultovati sa lekarima i drugim stručnjacima, ali i pratiti razvoj svoje bebe uz zabavne 3D video klipove.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Aplikacija "Totalno trudna" koja se može naći na App Store i Google Play sajtovima, donosi jedinstvene mobilne opcije, uz pomoć kojih buduće mame imaju priliku da saznaju sve o svom drugom stanju. Jedna od funkcionalnosti je praćenje razvoja bebe iz nedelje u nedelju uz neverovatne 3D animirane video klipove, ali i pristup savetodavnim člancima stručnog tima. 

Za razliku od prvobitne verzije koja je nastala u Izraelu, nova verzija je namenjena engleskim i kanadskim trudnicama, te sadrži intervjue sa lokalnim lekarima i babicama.

Besplatna aplikacija omogućava nedeljni pristup video klipovima, stručnim odgovorima na sva pitanja koja su vezana za trudnoću, kao i pristup onlajn prodavnici koja nudi odeću za trudnice i bebe, igračke i opremu za decu. Takođe, na ovom mestu korisnici mogu da čuvaju svoje fotografije i snimke i da ih dele sa prijateljima na Fejsbuku.

Uz odgovarajuću naknadu, aplikacija omogućava i pristup timu medicinskih stručnjaka kome buduće mame u svakom trenutku mogu da postave pitanje. Odgovori doktora, babica, akušera, ginekologa, psihologa i nutricionista stižu najkasnije u roku od 24 časa.

"Smatramo da je ženama potreban servis sa pravim stručnjacima koji su im dostupni za sva njihova pitanja i nedoumice u ovom važnom periodu. Kombinacija servisa koji im pruža pomoć, a u isto vreme je i zabavan, biće odličan saputnik ženama u trudnoći" , objašnjava Niv Adi, direktor kompanije koja je kreirala aplikaciju i jedan od njenih dizajnera.

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica