Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trudnica na maskenbalu

Pozvani ste da prisustvujete zabavi pod maskama za novogodišnju noć? Ipak, čini vam se da su vam sa novom figurom mogućnosti ograničene. Grešite.

 Izvor: Foto: Shutterstock

Trudnoća nikako ne treba da vam bude prepreka za uspešno odabranu masku ili kostim. Naprotiv, ako upotrebite maštu, novostečene obline će potpomoći da vaša maska bude hit večeri

Trudnoća vas zaista čini jedinstvenom. Zašto, onda, da to ne iskoristite? Umesto da razbijate glavu razmišljajući kako da što bolje kamuflirate svoju figuru, krenite u suprotnom pravcu i podvucite ono što je najlepše na vama!

Izvadite iz garderobnog ormara odeću i propratne detalje koji su malo ekstravagantniji, "nesvakidašnji", na primer: svečaniju bluzu ili haljinu zanimljivog kroja ili dezena, bakin veliki (trouglasti) pleteni šal ili starinski šešir i rukavice, neobičan kaiš... i, počnite da osmišljavate svoj kostim.

Ako ste vični šivenju i imate dovoljno vremena, možete sebi da sašijete glamurozan i maštovit kostim. Pustite mašti na volju i u najluđoj noći se provedite kao nikada pre.

Evo nekoliko predloga...

Tamara Piper, dizajner    

Foto: Shutterstock

Inicijalizacija u toku...

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica