"TRUDNA SAM VEĆ 15 GODINA I POTROŠILA SAM VIŠE OD 70.000 PELENA": Za neke je priča ove mame horor, a drugi joj se dive

Priča o majci koja je 15 godina trudna u kontinuitetu, a njeni troškovi u gajenju 15-oro dece mnoge su iznenadili.

Shutterstock

Mnoge mame planiraju razliku između prve, druge ili treće trudnoće, ali jedna mama je iznenadila sve na Tik Toku kada je podelila da je bila trudna ukupno 15 godina u kontinuitetu. Mama Hona ima 15-oro dece, prvi put je zatrudnela 1993, a poslednji 2019. godine. Bila je trudna svake godine u ovom periodu, osim 2003. i 2017.

Njen video snimak na Tik Toku mnogi su komentarisali, a mišljenja su podeljena. Dok joj se jedni dive, drugi smatraju da je to previše i ističu kako oni ne bi želeli da se nađu u njenoj koži. "Zvuči kao horor film." - napisala je jedna žena, dok je druga dodala: "Ženo, ti si fantastična jer ja bih na tvom mestu poludela. Bog svakome od nas daje različite sposobnosti."

Ono što je mnoge zainteesovalo jesu troškovi u odgajanju 15-oro dece. Mama Hona redovno deli savete i smernice kako roditelji mogu da uštede i pametno koriste svoj budžet, a u jednom video snimku je podelila da je za pelene potrošila više od 18 600 evra, a kako je otkrila, tokom 15 godina promenila je svojoj deci više od 70.000 pelena.

Mnoge je iznenadila još jedna cifra koja je potrošena u ovoj velikoj porodici, i to za toalet papir. Kada ide u kupovinu, mama Hona uzima 5 paketa toalet papira, što je ukupno 30 rolni. Kako je navela, ova zaliha im traje samo jedan mesec.

U komentarima mnogi su se pitali od čega živi i kako majka uspeva da se bori sa svim troškovima, i naveli su kako oni to nikada ne bi mogli da priušte.

Ipak, ova mama ističe da uprkos brojnim izazovima sa kojima se suočava u odgajanju 15-oro dece, ona je srećna i ispunjena što ima tako veliku porodicu.

Izvor: Yumama