Ima nešto posebno u odnosu između braće i sestara, tome će posvedočiti svaki roditelj koji u svojoj kući ima više od jednog deteta. Mama Rini Frej to je uspela i da zabeleži snimkom, i to sasvim slučajno!

Naime, ova mama snimala je video svojih devojčica, kada je starija hranila mlađu. Rini je mislila da samo snima reakciju svoje mlađe ćerkice na novu hranu, a video je ispao potpuno neočekivan – zabeležila je dirljiv trenutak.

Osim što je samo po sebi simpatično što starija devojčica hrani svoju sestru, ono što je oduševilo sve koji su pogledali video je kako mlađa devojčica gleda u svoju stariju sestru. Taj pogled pun ljubavi mnoge je, kako su priznali u komentarima, rasplakao.

Mama snimila kako ćerka gleda sestru TikTok/ownitbabe

Snimak je za jedan dan pregledan gotovo milion puta, a mnogo žena u komentarima piše da posle ovoga definitivno žele još jednu bebu.

"Rasplakala sam se", "želim drugu bebu posle ovoga", "upravo sam rodila drugo dete, nadam se da ću i ja snimiti ovakve trenutke", "nema ništa bolje od sestara", "svaka mama koja je nervozna da li će drugo dete poremetiti porodičnu dinamiku treba da vidi ovo", pisali su u komentarima.

BONUS VIDEO:

Brat sestri poklonio omiljenog medu TikTok/ tammyhembrow

(Yumama/N. Z.)