„Moja ćerka želi da nosi kratku majicu, i ja ću joj na to reći 'Ne', a ona će odgovoriti : 'Bila si na naslovnoj strani 'Plejboja '", pričala je Barimor Agileri. Dru je pozirala za ovaj muški magazin kada je imala 19 godina, u januaru 1995. godine. Berimor ima dve ćerke sa svojim bivšim Vilom Kopelmanom: Oliv (11) i Frenki (9). Nakon što je čula šta je Barimor rekla, Agilera se nadovezala da je imala slično iskustvo sa sopstvenom ćerkom Summer Rain (9).

Muke slavnih mama
Insatgram printscreen xtina.jpg 

 „Znala sam da će to doći onog dana kada sam obukla duboko izrezana pantalone “, rekla je Agilera. „Moja ćerka takođe želi da nosi kratku majicu. A ja je samo pitam: 'Možemo li da ti je skinemo?' Vidim i sećam se sebe kako sam to isto nekad radila."

Ali umesto da uliva strah, pevačica „Dirti” kaže da želi da njena ćerka zna da različiti ljudi mogu imati različite namere. Agilera je dodala da je najvažnije da njena ćerka nauči da bude verna sebi kako odrasta. „Mislim da je za nju važno da ima snažan osećaj sebe, ali i da bude veoma osnažena svojim telom, i na kraju će to biti njena zdrava seksualnost“, rekla je Agilera. "Zato želim da ona prvo zaista upozna sebe."

Osvrćući se na sopstvenu prošlost, Agilera je rekla da su svi izbori koje je tada napravila uvek bili za nju, a ne za bilo koga drugog.

"Čak i kada to vratite momcima, ili čak 'Plejboju', izražavali smo sebe i kako smo se osećale da je najbolje za nas, mislim, u to vreme", rekla je Agilera. "To je osnaživanje,biti žensko i prihvatiti svoje telo, i sve ono zbog čega se osećaš dobro kao žensko. Međutim, tu je za tebe da to prihvatiš."

(Yumama/J.D.)

BONUS VIDEO